Rendszergazda - Szerver karbantartás

Windows 10

windows10

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Ismerős

Természetes környezet

Multiplatform

Nagyobb hatékonyság

Letöltés

 

Ismerős és minden elődjénél jobb

 • Ismerős felület A Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja – még jobb formában. A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.

   


 •  

  Kompatibilitás A Windows 10-hez nem kell új eszközöket vásárolnia.

 • Gyors és rugalmas működés
  A gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik. A rendszer hatékonyan gazdálkodik a memória- és processzor-erőforrásokkal, így a böngésző és az alkalmazások is villámgyorsan futnak.
  *Hardvertől függően.

   


 •  

  Fokozott védelem. Azonnali frissítések.*
  A Windows Update már nem csak biztonsági frissítéseket és javításokat, hanem azonnali frissítéseket is biztosít, amelyek révén mindig a legújabb Windows-élményben lehet része.
  *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Páratlanul személyes és természetes élmény

 • Cortana
  A Cortana egy valóban személyes digitális asszisztens, aki idővel egyre jobban alkalmazkodik Önhöz, és minden Windows 10-es eszközön segít teendői elvégzésében.*
  * A Cortana meghatározott piacokon lesz elérhető a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.

   


 •  

  Ujj, toll és hang*
  Természetes interakciós lehetőségek közül választhatja ki a legkényelmesebbet.
  *Hardvertől függően.

 • Start menü és élő csempék Rögtön áttekintheti, ami a legfontosabb Önnek.

   


 •  

  Windows Hello*
  Ön jól ismeri a Windowst – most már a Windows is ismeri Önt.
  *A Windows Hello használatához speciális hardver, például ujjlenyomat-olvasó, aktív infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.

Minden eszközön működik

 • OneDrive*
  A Windows 10-hez 15 GB ingyenes OneDrive-tárhely jár. Egy helyen tárolhatja és bárhol, bármikor elérheti fényképeit, fájljait és dokumentumait – windowsos és más eszközökről egyaránt.
  *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

   


 •  

  Continuum A Continuummal az alkalmazások és a tartalmak minden eszközön és üzemmódban látványosan jelennek meg, még akkor is, ha egyikből a másikba vált.*
  *A működés alkalmazástól függően változó lehet.

 • Előtelepített alkalmazások A Windows 10 remek beépített alkalmazásokat kínál: Térképek, Fényképek, Posta és naptár, Zene, Videók, Kapcsolatok és Üzenetek.

   


 •  

  Játék és Xbox
  A legjobb Xbox-sorozatok mellett az Xbox Live* előnyeit is élvezheti, az Xbox alkalmazás segítségével pedig az Xbox-közösséget, eredményeit és játékgyűjteményét is elérheti – közvetlenül a Windows 10-es eszközéről.
  *Egyes funkciókhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges; az internetszolgáltató az adatforgalomért külön díjat számíthat fel. Az Xbox Live funkciói és szolgáltatásai csak a támogatott játékokban érhetők el az Xbox Live által támogatott országokban. Lásd: xbox.com/live/countries.

Nagyobb hatékonyság

 • Microsoft Edge A vadonatúj Microsoft Edge böngésző még jobb webes élményt kínál: zavartalan olvasást, személyre szabott keresési javaslatokat és kényelmes böngészést.

   


 •  

  Rendszerezés*
  Akár négy alkalmazást is dokkolhat a képernyőn, és új asztalokat is létrehozhat, ha több helyet igényel.
  *A dokkolható alkalmazások száma az egyes alkalmazások minimális felbontásától függ.

 • Office A világ első számú hatékonyságnövelő csomagja a világ leghatékonyabb operációs rendszerén.

   


 •  

  Áruház és appok*
  Az új Windows Áruházban minden egy helyen megtalálható: nagyszerű játékok, alkalmazások, zenék és videók.
  *Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Frissítési Útmutató

 • Önnek két lehetősége van, hogy számítógépén Windows 10 fusson.

   

 • 1; Új eszköz vásárlása estén:

   


 •  

  Egy vadonatúj számítógép a legjobb Windowst érdemli. Ezért gyors és egyszerű lehetőséget kínálunk arra, hogy ingyenesen frissítsen a Windows 10-re.*
  Amikor beállítja az eszközt és kapcsolódik az internethez, értesítést kap, hogy frissítés érhető el. Válassza a „Frissítés” lehetőséget a letöltés elindításához (ne aggódjon: a letöltés közben a számítógépet továbbra is használhatja).
  Ha a letöltés befejeződött, eldöntheti, hogy azonnal, vagy később, egy alkalmasabb időpontban szeretné telepíteni a frissítést.
  Ilyen egyszerű!

  *Az ajánlat a megfelelő Windows 7-es és Windows 8.1-es eszközökre érvényes (beleértve a korábban vásárolt eszközöket is) a Windows 10 frissítés megjelenését követő egy évig. További részletek a www.windows.com/windows10upgrade címen olvashatók. A frissítésre hardver- és szoftverkövetelmények vonatkoznak; a funkciók elérhetősége eszközönként változhat. Internetkapcsolat és a Windows Update engedélyezése szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel. Windows 7 SP1 vagy Windows 8.1 frissítés szükséges. Az ajánlat a Windows RT/RT 8.1 rendszerre nem érvényes. A részleteket lásd a www.windows.com/windows10upgrade címen. A kompatibilitási és más fontos telepítési információk megtekintéséhez keresse fel az eszköz gyártójának webhelyét és a www.windows.com/windows10specs címet.
Back to Top

Rólunk

Cégünk 15 éve áll partnerei rendelkezésére informatikai szolgáltatóként. Célunk, hogy olyan ügyfelek számára szolgáltassunk, akinek fontos a személyes kapcsolat és egyedi igényekkel rendelkeznek. Nagy forgalmú weblapok elhelyezése cégünk fő területe. Továbbá kis- és k özépvállalatok számára nyújtunk rendszergazdai szolgáltatást immáron egy évtizede.

Cégünk vállalja weblapok, kiadványok teljes körű elkészítését is.

Miért minket?

img

IT területén nyújtunk teljes körű szolgáltatást.
Rendszergazdai szolgáltatásunkkal nem csak az eseti hibákat keressük és oldjuk meg, hanem megpróbáljuk elkerülni a rendszerek leállását.

img

Weblapjaink felhasználó és keresőbarátok, mobilon is jól olvashatóak. Webáruházakat egyedi, céges arculattal ruházzuk fel. Programozásban kreatívitásunkat használjuk a feladatok megoldásánál.

img

Webszerverünkön lévő ügyfeleink weboldala rendkívül gyorsan érhető el, itt a kis cégek és a nagy felhasználók is elégedettek lehetnek, próbálunk minden szolgáltatást ügyfeleink igényére szabni.

Legjobb tárhely tőlünk!

Webtárhelyét cégének rendelje tőlünk! 200 Mbit/sec sávszélesség, különleges igények kezelése, tömeges levelezés külön IP címmel való megoldása, folyamatos, személyes kapcsolat.