WEBTÁRHELY/DOMAIN MEGRENDELŐ LAP

Az I.T.M. Holding Kft. nagy tapasztalatokkal rendelkezik adatbázisok, és egyéb internetes foglalási rendszerek megtervezésében és programozásában.
Vállaljuk már meglévő rendszerek internetre telepítését és működtetését, valamint folyamatos felügyeletét és fejlesztését. Ezenkívül vállalunk minden olyan programozási feladatot, ami ezzel kapcsolatban felmerülhet! Ügyfeleink között világcégek is megtalálhatóak.

Webtárhely csomag:

Domain név neve:
Kapcsolattartó e-mail címe:
Kapcsolattartó neve:
DOMAIN NÉV IGÉNYLŐ - ÜZLETI  
Cégnév:
(Kérjük, a teljes hivatalos cégnevet adja meg!)
Székhely:
(Irányítószám, Város, Utcanév/Közterület, Házszám, emelet, ajtó.)
Cégjegyzékszám:
E-mail:
Telefonszám:
Képviselő:
Adószám:

Számlázási cím:

Számlavezető bank:
Pénzforgalmi számlaszám:
KAPCSOLATTARTÓK ADATAI  

Adminisztratív kapcsolattartó adatai:
(Név, Telefon, Fax, Mobil, E-mail)

Technikai kapcsolattartó adatai:
(Név, Telefon, Fax, Mobil, E-mail)

 

(Amennyiben igénylő nem jelöl meg kapcsolattartót, úgy Szolgáltató az általános kapcsolattartónak küldi meg az ilyen jellegű értesítéseket is.)

DOMAIN TÍPUSA
.hu
.com | .net | .org | .info | .biz
ékezetes
ékezet nélküli

REGISZTRÁCIÓ TÍPUSA:

Új igény
Regisztrátor váltás
Igénylő váltás
Egyéb adatmódosítás

Az űrlap elküldésével hozzájárulok adataim kezeléséhez.
 
Back to Top

Rólunk

Cégünk 15 éve áll partnerei rendelkezésére informatikai szolgáltatóként. Célunk, hogy olyan ügyfelek számára szolgáltassunk, akinek fontos a személyes kapcsolat és egyedi igényekkel rendelkeznek. Nagy forgalmú weblapok elhelyezése cégünk fő területe. Továbbá kis- és k özépvállalatok számára nyújtunk rendszergazdai szolgáltatást immáron egy évtizede.

Cégünk vállalja weblapok, kiadványok teljes körű elkészítését is.

Miért minket?

img

IT területén nyújtunk teljes körű szolgáltatást.
Rendszergazdai szolgáltatásunkkal nem csak az eseti hibákat keressük és oldjuk meg, hanem megpróbáljuk elkerülni a rendszerek leállását.

img

Weblapjaink felhasználó és keresőbarátok, mobilon is jól olvashatóak. Webáruházakat egyedi, céges arculattal ruházzuk fel. Programozásban kreatívitásunkat használjuk a feladatok megoldásánál.

img

Webszerverünkön lévő ügyfeleink weboldala rendkívül gyorsan érhető el, itt a kis cégek és a nagy felhasználók is elégedettek lehetnek, próbálunk minden szolgáltatást ügyfeleink igényére szabni.

Legjobb tárhely tőlünk!

Webtárhelyét cégének rendelje tőlünk! 200 Mbit/sec sávszélesség, különleges igények kezelése, tömeges levelezés külön IP címmel való megoldása, folyamatos, személyes kapcsolat.