PROSPEKTUSOK / SZÓRÓLAPOK

Prospektus tervezésre mai napig szükség van, az internet korában is.
Egyrészt nem lehet mindenhol elérni az internetet, másrészt óriási presztízse van egy jól megtervezett prospektusnak.

LEVÉLPAPÍROK / NYOMTATVÁNYOK

Igényes kis és közép vállakozások saját emblémával rendelkező számla levélpapírt, CMR-t, megrendelőlapot ad ki a kezéből. Nem mindegy, hogy milyen minőségben és milyen grafikával készül el. Egy igényes nyomtatvány nem sablon alapjánkészül, nem összetéveszthető bármely más cég papírjaival.

ONLINE PROSPEKTUSOK

Akkor is szükség van brossúra tervezésre, ha csak elektronikusan, azaz PDF formátumban akarjuk bemutatni, letölthetővé tenni.

NYOMDAI KIVITELEZÉS

Grafikai stúdiónk 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy a nyomdába kerülő megrendelések grafikai anyagát a gyártásnak megfelelően előkészítse. Jelenleg stúdiónk a grafikai tervezéstől,  a komplett nyomdai tevékenységig minden területen partnereink rendelkezésre áll.

Teljeskörű nyomdai előkészítést vállalunk a kreatív grafikai tervezéstől nyomdai előkészítésen át a nyomdai kivitelezésig. Fő szolgáltatásunk a nyomdai előkészítés, amely a legegyszerűbb szórólaptól kezdve, a legbonyolultabb könyv, reklám tervek, poszterek megtervezését és nyomdai megvalósítását takarja. Szolgáltatásaink a következők: szedés, tördelés, szkennelés, levilágítás, képfeldolgozás, cégarculat kialakítás, nyomdai kivitelezés.

Minden megrendelőnk a saját gépén nézheti meg a nyomdára előkészített anyagát. E-mailen vagy telefonon tudjuk megbeszélni a színeket és a módosításokat. Így Önnek sokkal egyszerűbb nyomon követni anyagát a tervezés különböző fázisaiban. Lehetőséget adunk bármilyen nagyságú képek feltöltésére, mely hasznos lehet, ha képcserére van szükség gyors határidővel.

Vállaljuk havi magazinok, újságok, cégkatalógusok, prezentációk, prospektusok tervezését, logotervezést, kreatív szórólapok, sajtóhirdetések, hirdetések, meghívók, öntapadós anyagok, stancolt mappák, egy, illetve több színes ügyviteli nyomtatványok (borítékok, levélpapírok, névjegyek, önátírós papírok, jegyzettömbök), könyvek, plakátok és egyéb nyomdai termékek tervezését és kivitelezését.
  • Nyomda
  • Nyomda
  • Nyomda
  • Nyomda
Back to Top

Rólunk

Cégünk 15 éve áll partnerei rendelkezésére informatikai szolgáltatóként. Célunk, hogy olyan ügyfelek számára szolgáltassunk, akinek fontos a személyes kapcsolat és egyedi igényekkel rendelkeznek. Nagy forgalmú weblapok elhelyezése cégünk fő területe. Továbbá kis- és k özépvállalatok számára nyújtunk rendszergazdai szolgáltatást immáron egy évtizede.

Cégünk vállalja weblapok, kiadványok teljes körű elkészítését is.

Miért minket?

img

IT területén nyújtunk teljes körű szolgáltatást.
Rendszergazdai szolgáltatásunkkal nem csak az eseti hibákat keressük és oldjuk meg, hanem megpróbáljuk elkerülni a rendszerek leállását.

img

Weblapjaink felhasználó és keresőbarátok, mobilon is jól olvashatóak. Webáruházakat egyedi, céges arculattal ruházzuk fel. Programozásban kreatívitásunkat használjuk a feladatok megoldásánál.

img

Webszerverünkön lévő ügyfeleink weboldala rendkívül gyorsan érhető el, itt a kis cégek és a nagy felhasználók is elégedettek lehetnek, próbálunk minden szolgáltatást ügyfeleink igényére szabni.

Legjobb tárhely tőlünk!

Webtárhelyét cégének rendelje tőlünk! 200 Mbit/sec sávszélesség, különleges igények kezelése, tömeges levelezés külön IP címmel való megoldása, folyamatos, személyes kapcsolat.