KAPCSOLAT

I.T.M. Holding Kft.
1122 Budapest, Maros u. 28.
Központi mobil: 06-20/999-8780
E-mail: info@itm.hu

Bármilyen konkrét segítségre van szüksége, akár az internet beállításával, akár az e-mail és más internetes programok telepítésével kapcsolatban forduljon bizalommal hozzánk, szakembereink a segítségére állnak. 
Rendszerfelügyeletet és általános karbantartást biztosítunk meglévő számítógép hálózatokhoz és szerverekhez.

Központi mail: support@itm.hu 
központi telefon: 06-20/999-8780
Régebbi vonalas számaink megsz�ntek, kérjük használják a mobil és internetes elérhet�ségünket.

Mári László ügyvezető, informatikus
Irk Réka grafika, web, nyomdai előkészítés

GDPR - Adatvédelmi nyilatkozat

Back to Top

Rólunk

Cégünk 15 éve áll partnerei rendelkezésére informatikai szolgáltatóként. Célunk, hogy olyan ügyfelek számára szolgáltassunk, akinek fontos a személyes kapcsolat és egyedi igényekkel rendelkeznek. Nagy forgalmú weblapok elhelyezése cégünk fő területe. Továbbá kis- és k özépvállalatok számára nyújtunk rendszergazdai szolgáltatást immáron egy évtizede.

Cégünk vállalja weblapok, kiadványok teljes körű elkészítését is.

Miért minket?

img

IT területén nyújtunk teljes körű szolgáltatást.
Rendszergazdai szolgáltatásunkkal nem csak az eseti hibákat keressük és oldjuk meg, hanem megpróbáljuk elkerülni a rendszerek leállását.

img

Weblapjaink felhasználó és keresőbarátok, mobilon is jól olvashatóak. Webáruházakat egyedi, céges arculattal ruházzuk fel. Programozásban kreatívitásunkat használjuk a feladatok megoldásánál.

img

Webszerverünkön lévő ügyfeleink weboldala rendkívül gyorsan érhető el, itt a kis cégek és a nagy felhasználók is elégedettek lehetnek, próbálunk minden szolgáltatást ügyfeleink igényére szabni.

Legjobb tárhely tőlünk!

Webtárhelyét cégének rendelje tőlünk! 200 Mbit/sec sávszélesség, különleges igények kezelése, tömeges levelezés külön IP címmel való megoldása, folyamatos, személyes kapcsolat.